mandag den 24. august 2009

HELLO SKOPELOS ISLAND, GREECE


Først og fremmest vil jeg gerne sige undskyld. Jeg har virkelig forsømt bloggen på det sidste. Det er selvfølgelig ikke en undskyld, men det har været lidt kaotisk her på det sidste: Jeg har startet nyt job, holdt stor fest sammen med en veninde, er i gang med at sætte mit værelse i stand og om et par dage tager jeg til Skopelos sammen med en veninde. Den fantastiske ø, Mamma Mia filmen er optaget og jeg kan slet ikke vente!! Den 10. september er jeg tilbage igen, og jeg lover jeg har nogle gode ting i ærmet, til når jeg kommer tilbage.
Jeg vil forsøge at holde bloggen opdateret, så godt jeg kan, inden og når jeg er afsted, men som skrevet .. lidt kaotisk for tiden.

First and foremost I would really like to apologize. I have really neglected the blog lately. Offcourse it is not an excuse, but things have been a bit caotic. I have just started a new job, thrown a BIG party with my friend Katja, is renovating my room and in a few days I am of to the amazing Greek island, Scopelos (Mamma mia the Movie takes place there) and I cannot wait!! I am back on September 10th and I promise I have something good, for when I get back.
I will try to keep the blog opdatet as much as possible, before and when I am away, but as written .. a little caotic at the moment


2 kommentarer:

  1. Fin blog :)

    Tjek evt. min blog ud :)
    snapshots-by-molin.blogspot.com

    SvarSlet
  2. flotte billeder. og fin blog!

    SvarSlet